Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker







Tittar ut genomfönstret, mörker

Vinden tar med sig ramarna

de ligger utspridda på fönsterbrädan och balkongen

porträttet ligger bland en massa bråte på inner gården



© Emilia Berg 2009-03-30








Fri vers av Emilia Berg
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg