Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krishnamurti





Jag är helt styrd av andra

tänker - observerar - mediterar

det hjälper stundtals

Tankarna tonar bort för kortare eller längre tid

För mig är det djup frid, glädje utan orsak och tidlöshet

själen är kroppens essens

som kommer nära den illusoriska jagkänslan



© Emilia Berg 2009-03-30




Fri vers av Emilia Berg
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg