Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

En kram från dig kan vara som att bli omfamnad av tio tusen nålar samtidigt..
Du Finns inte...

Att krossas mot dina läppar i 100km/tim i tio tusen bitar är nog bland det bästa jag vet..

Din värme bränner i mig som en het och röd glödande köttkniv..

Du är falsk och du är endast en illusion..

Hugg Mig Bränn Mig och Krossa mig i tio tusen bitar..

Jag tror inte på dig längre....

och sprid ut mig i vinden så ska jag för evigt blåsa över era huvuden..

För du existerar inte alls.....




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard