Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka närhet på fel ställen

Det ni gjorde mot mig gör att jag då som nu är trasig men ändå...

På något skruvat sätt vill jag tillbaka.
För jag fick närhet och jag fick vara med, jag räknades.

Jag är så fel, så stukad i mitt huvud.

Men ensamhetens monster river i mig.
Tuggar sönder min själ.

Ge mig närhet, var med mig, i mig.
Fyll mig med allt du har att ge.

Närhet, hur som helst var som helst. Närsomhelst. Närhet.
Kom gör mig lugn och varm.

Jag gör mig precis så billig som du vill ha mig. Bara du älskar mig!
Trots att jag vet att du sedan kommer spotta på mig.

Skratta åt mig och lämna mig döende i själen, liggandes i en lite darrande och mycket patetisk hög på golvet.
Men jag fick känna närhet och jag fick vara med.

Ja jag är skruvad och förstörd. Skuren och äcklig.

Men så länge jag får närhet och får vara med så gör jag mig precis så billig som du vill ha mig.

Allt för era vackra händers skull.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-31 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy