Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprudlandes av liv, för alltid undanstoppad i dina förmak.

Dansa på mina vildmarkers skära klippor.
Vila på min himmelska skönhets skuldra.

Lek med mitt liv på ditt löv av svartaste natt.

Kyss mig bort i från allt det vi aldrig haft.

Tick tack tick tack hjärtklapp

Hur vi än vrider på det står jag alltid ensam




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy