Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högstbjudande
Eller ska jag betala dig?



Till salu, billigare vid snabb affär!

Jag ger mitt hjärta till vem som helst, här är ett hjärta till salu.

Billigare vid snabb affär!

Om ni vill kan jag göra ett paketpris.

hjärtakroppochsjäl.

Först till kvarn...

 

Mal mig hel igen!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 15:18



Bookmark and Share


  C Cobain
Vart hjärta som brister
kan lagas med karlssons klister?
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy