Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är nog en sajs L

oj fan.

du tänker så. pratar. viskar nevah

jag drar mig närmre. det är nog inte meningen egentligen. sånna som du ska inte ha chansen.

skiter i det

kommer hem. skrapar av dig mot väggen

jobbar imorgon. skrikande lekplatsbarn och nedslitna föräldrar

hon som bär väggen runt halsen kommer tillbaka.

och jag fläker ut mig på disken. klämmer manskropparna mellan mina ögonlock

det är så frustrerande. att inte kunna sträcka över en famn.

rabatt

åt de som snattar




Övriga genrer av Desert dust
Läst 610 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-31 22:51



Bookmark and Share


  inutimonster
fett jävla bokmärke!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust