Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det får räcka så.




jag saknar dej

jag saknar dej

du som gav så ont i bröstet och

som aldrig ville ligga när jag ville och som

alltid sa fel saker som jag svalde av

nån anledning

 

som läste serier

 

du som kunde lysa upp ett rum bara

genom att va där eller släcka det

 

jag saknar dej och

det går i omgångar

tack gode gud för att

det går i omgångar och

jag får vila ibland och tänka över

 

försöker tänka ibland att:

 

det är ju inte så farligt ändå

jag har det rätt bra

fick en blick på ICA idag

han var rätt söt egentligen

behöver jag dej inte

 

,

 

jag saknar dEj och maten som jag aldrig ville smaka

för att jag ville vara fin

som när vi träffades och du ville ligga och du sa att du väntat ett helt år

på det här alltså oss och att nu när

jag var här,

kunde du vänta ett helt till om

det var vad som skulle krävas för

du älskade mej och

det kom två veckor senare

för första gången i mitt liv

med lampan tänd i natten sa du

 

jag älskar dej

och

orden studsade mellan oss

i ett år, några dar

jag vet exakt

 

till och med

när det var dåligt och jag ville spy på skiten

och jag ville det varenda dag fast

utan att säga nånting eller göra det rent ordagrant heller

 

spy på skiten.

 

för den delen

 

med all hopplöshet inom mej

jag älskar dej




Fri vers av Desert dust
Läst 1277 gånger och applåderad av 55 personer
Publicerad 2011-08-25 01:38



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Starkt och bra
känner igen mig
i känslorna
2021-03-17

  Baystream
Fan vad glad jag är att jag hade en av dina gamla texter som bokmärke så jag hittade dina ord igen.

Grymt diktat. Applåd.
2018-09-15

  in effigie VIP
ord som känns och stannar ....du brinner fram en underbar poesi...tack
2012-07-13

  ExtraordinaryMe
Igenkänning gånger hundra. Det värker i hjärtat. Du är så jävla bra.
2012-03-18

  hets
åh åh åh!!!
2011-12-27

    Yria
Underbar dikt!
2011-11-17

  F.
Du är helt otrolig!
2011-11-12

  kirsti ylinikka VIP
o visst har man tackat gud för att saknaden går i omgångar, men aldrig såhär vackert!
2011-09-26

  Ordregnspoeten
Det här får mig att tänka på ICA-Uffe med de intensivt blå ögonen. Fast jag är ju så gammal...
2011-09-15

    ej medlem längre
Sjukt bra.
2011-09-10

  Baystream
Så jävla enkel, så jävla sann och så jävla bra. Så jävla igenkännande. Bravo.
2011-08-29

  Nattsuddan
Grymt bra!
2011-08-27

  Rickard Eriksson
schysst dikt!
2011-08-26

    Lars Gullberg
Tycker om ditt sätt att skriva.
du lyckas fånga det där väsentliga på nått sätt
sånt man känner igen sej i

sen älskar jag ju den där texten
du skrev om grannen
ja du vet

du är verkligen bra

kommer själv börja skriva snart

får jag spara dej som skrivvän ?
2011-08-25

  kråkan VIP
..lagom rörigt..känsligt och bra..gillar!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust