Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le Matin


rädd för tystnaden

ögonblicket
ligg vid mig
genomskinligt
ömtåligt

placera din blick i taket
låt mig prata
låt mig vara
rädd för tystnaden
andetagsljuden
när de slutar
vill jag inte höra

låt mig bita
känna järnsmak
sköra du
smaka järn
när ingen vet

rör dig
gå sönder
kom tillbaks i bitar

be mig bara inte
att reparera
jag kan inte

förbli otät
slut ögonen
öppna munnen
låt mig läcka in
vara ditt lidande
en kort tid

brinn upp och svalna
i mina armar
håller jag dig
ett ögoblick
tills dånet
dör ut

stilla
kalla
läppar

lägg en hand i min
låt den stanna där
och när staden går under
nattens mörka timmar
snälla låt mig prata
låt mig vara
rädd för tystnaden




Bunden vers av Desert dust
Läst 1075 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-10-19 00:02



Bookmark and Share


    Yria
Jag har suttit och läst flera av dina dikter, du är otroligt duktig och jag kommer absolut fortsätta läsa!
2011-11-17

  aol
fina bilder får jag av dina skrifter
2010-11-20

  Albin Jonsson
har läst ett antal av dina texter nu och de inspirerar verkligen. Talar rakt och utan att försöka för mycket.
Helt bra helt enkelt
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust