Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vägen hem väger jag nästan ingenting




innan det tog slut

 

du var ingen speciell

du var precis som ja

livrädd

men för vad

 

satt vi i din bil

när det regnade

stulna vindrutetorkare,

så jag drog min jackärm längs din kind och sa nånting du inte minns

 

innan det tog slut

 

fick jag för mig att du log

när ja

valde just din bröstkorg att trycka mig mot

 

å gå bredvid

å tappa bort å

släppa in var

bara

din

 

innan det tog slut

kändes det som om det räknades

och var kanske det enda som räknades

 

och vi gav varandra tillåtelse

att vara ung så

dum, å

romantisera cigarettröken vi satt under

 

 "vi"                 "vi"

"vi"   "vi"  

   "vi"

      "vi"      "vi"

 

utan knivar eller ljud

skar du dig in i min hud 

 

 

 

lade dig runt mig

innan det tog slut

 




Fri vers (Fri form) av Desert dust
Läst 1272 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2010-11-15 00:34



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Som en målning full av rörelse innan allt är borta. Du skriver dig rakt i hjärtat. Fantastiskt!
2021-11-28

  sandraskänslor
...och dina formuleringar!
"utan knivar eller ljud

skar du dig in i min hud"

kärlek!
2012-07-20

  Cosmogirl
jag älskar den här. "innan det tog slut" är en mening som etsar sig fast och gör hela texten så glasklar, finurlig, vacker.
2011-06-17

  hets
så bra!
2010-11-18

    vilgot hellros
grym!
2010-11-15

    Ladyblack
"utan knivar eller ljud

skar du dig in i min hud"

toppen!
2010-11-15

  peter markurth
sött
2010-11-15

  Albin Jonsson
Längtat efter det här. Tack..
2010-11-15

  Jocy Joyless
a verkligen speciell dikt"
2010-11-15

    Niklas H
... "stulna vindrutetorkare" är tamejfan den bästa rad jag läst på länge. gillar!
2010-11-15

  M.A.J.R
Helt grym dikt jag njöt av att läsa den :)
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust