Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅR MIN EGEN VÄG

 

 

 

Blåser inte vindar kalla

Inte så kalla som förr

Vindarna har ändrats

Och så jag har

Förändrats

Låter känslan

Få landa

Känslan

Går sin

Runda

Måste

inte

Veta

allt nu

Måste inte ha

alla svar just idag

Jag tar en sak i taget

Livet är en lång väg att gå

 Det är det Som är det underbara

Att följa livets oändliga

Vägar och man vet aldrig

Vart alla vägar bär

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 00:20



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Rätt att ta en sak i taget, och bygga upp bit för bit ..... det ger styrka. Bra skrivet!
2009-04-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nej livet är spännande
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen