Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirringspoesi med baklängestouch

Banka min själ blå och randig

 

Dunka mitt underliv rött och rutigt

 

Faller du igenom liksom jag?

 

Fast alla vet ju att jag har slutat falla jag är en sådan som 

                                                                                              r

                           a

                                                  s

                                                                             a

 

                                r

 

Fast i panikfart, kometen skulle bli avundsjuk och spränga mig till ingenting.

 

Minns du då vi vred oss själva ut och in?

 

Brände våra kroppar med stearin och cigg?

 

                      Vi var förenade och förbrukade

 

Förorenade

                         och

                                                      förvildade

 

 

Valsa mig in i en tango

 

                                    dansa mig rätt ner till fan och hans mosters vardagsrum

där ska vi dricka blod ur tékoppar kantade med någons inälvor 

och vi ska kräkas.

För jag mindes hur du hatade krokiga radbrytningar

 

så jag centrerar mig på hälften, sporrad av din vanmakt

 

Du känner dig hjälplös och inser inte stödet du ger

 

Jag känner mig förbrukad och kan inte ta emot den kärlek du ger

 

Yngling




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy