Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we all survived

little child locked up in a small room

little dog kicked to a big faith

 

little me broken down once again

 

little him worn down by all the fame

 

poor her shot down by all the shame.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy