Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smålurig. Jag. Har ett enormt behov av att visa min uppskattning till alla er som talat med mig. Inte riktigt färdig, men va' fan (sex whiskeys – och jag som aldrig skrivit riktigt på örat)... Och jag KUNDE INTE namnge er alla.


Till er alla

Lite avmärkt och galen
berusad av för mycket vin
sitter jag här, mitt i kvalen
när Eriks texter har gått in.

I’ve met Gisela, Roula,
I’ve met Z and many more.
And I wonder; I might met
the bottom of my floor.

Ni skriver ord jag aldrig funnit
tankar som jag aldrig tänkt
Och någonstans har jag så återvunnit
tron på alla ord som blänkt.

I’ve met Fredric,
I’ve met Night Soul,
I’ve met Peter and so many more

Dags för mig att lägga pennan
och blott se vad de förmår.
I’ve met me and many more...




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-01 22:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helskönt skaldat av dig!!!
2009-04-02

  Erik L
Tycker det var en utmärkt text det här, faktiskt! Personlig men skönt tillbakalut!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP