Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de saker jag samlar i vad jag kallar "Inom" (efter min älskade stamkrog) där jag skrivit många, många rader de senaste åren och lär fortsätta skriva fler. "Jaget" är inte jag. Jag älskar våren men har vänner som inte gör det.


Solens grymma strålar

I tystnad sitter jag och vrålar
i varje andetag
och solens grymma strålar
plockar fram mitt sämsta jag




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-02 11:50



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bra, solen kan verkligen plocka fram det sämsta, det gör min sol också.
2009-04-03

    Patrique
Jodå...sola väcker båd vackert och vilt...
2009-04-02

  Carola Zettergren
Visst gör det ont när knoppar brister...snyggt!!!!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP