Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig så långt borta

Mina ögon tindrar, fyllda av din själs svårmod.
Melerade med paljetter som är färjade av din ångests lågor.

Sakta blickar vi ut över kanten på stupet till vårat livselexir.
Samtidigt faller vi uppåt och ser måsar skria förbi.

Delete delete Escape & Enter
Scen raderad-


Att satsa och våga kan laga dina brutna vingar.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 22:04



Bookmark and Share


  Desert dust
i like this one :)

kram!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy