Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket jag står inför dig

Naket jag står inför dig

inte bara naken till min kropp
utan
även
naken i min själ

står jag inför dig

inga masker vill jag bära
bara vara

vara den jag är
med
allt som är jag

bra som dåligt

naken
jag väljer att
stå inför världen

jag gömmer mig ej
ni
får ta mig som jag är.




Fri vers av Desire'e
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-03 09:16



Bookmark and Share


    jobbjobb
Ja alla borde vara nakna och vara sig själva
2016-10-13

  Water
Såna människor är min glädje
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e