Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga ta steget

Skall
skall jag våga

våga ta steget
det steg
som du visar att jag skall ta

vågar jag
vågar jag lite på livet

eller
skall jag
falla tillbaka

in i
mörkret

som jag så väl känner.




Fri vers av Desire'e
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-03 09:22



Bookmark and Share


  Water
den som inte vågar, kan bli ståendes på ett ben resten av livet
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e