Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ingen hejd på detta bonuskaos ...


Bonuslongören !

Nu har den f d AMF-direktören presenterat sitt Guldkantade Avtal, det avtal som innebär att vi pensionärer och övriga bestjäls på Flera Miljoner kronor, direktörens avgångsvederlag (per månad) är saftiga 770.000 kr ! Svart på vitt, detta kunde inte undgå Wanjas och de andras ögon, om de nu läste ordentligt.....
Så avgångskravet på Wanja Lundby-Wedin kvarstår !
Man kan ju hoppas......
Illamåendet över denna skit accellererar ytterligare för varje ny skandal !!!

----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-03 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska