Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabb, spontan reflektion. Vet jag kan bättre. Men va' fan.
En av de saker jag samlar i vad jag kallar "Inom" (efter min älskade stamkrog) där jag skrivit många, många rader de senaste åren och lär fortsätta skriva fler.




Dysterkvist

Jag sågar på min egen kvist
jag vet jag faller ned
men jag har nå’n brist
och lär bli kaffeved...




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 21:39



Bookmark and Share


  Roula O
jättefin!
2009-04-09

  Carola Zettergren
:):)jo...
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP