Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här och nu. Som en slags hyllning till alla er som lever här inne. Utan er vore mina rader fortfarande döda. Hamnar under kapitlet Old Times. Inte färdig – så säg något... ( i morgon sitter jag med block och penna på balkongen!)


Bluesen klunkar in

Bluesen klunkar in
och pennan börja treva
Orden trillar fram
och minnen börjar leva

Sorger dyrkas upp
Dras i varje reva
Avgrund öppnar sig
och minnen börjar leva

Gömslen dammas av
ur varje grop och skreva
Men dagen öppnar sig
för minnen börjar leva




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-04 00:47



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
rolig bluesrytm i denna..
sitter här och diggar jazz
och dina ord leker med
2009-04-27

  Lyraste
Och här inne andas vi alla in minnen.
Och låter dem leva åter.
2009-04-25

  Lia-Lej
Ja, pennan är en förnämlig terapeut!
2009-04-24

  Carola Zettergren
Ja, järnspikar..genast mycket bättre! Applåder!
2009-04-04

  Carola Zettergren
Men kanske skulle du skippa det där med himlen pga bluesen, då, kanske..eller..
2009-04-04

  Carola Zettergren
Suveränt!!!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP