Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte där än

Är du min spegelbild
Eller är jag en spegelbild av någon annan?
Har dina läppar alltid varit så slutna
Dina ögon alltid så sorgsna?
Är det du som är döden i dess riktiga gestalt
Eller är du bara hennes älskarinna?
Knullar du med döden?
Är du ens på riktigt?
Så inensiv och impulsiv
Men dina läppar är inte längre röda
Och de rosor du nyss satte i vatten
Dom är redan döda
Jag ser inget liv i dig
Du kanske bara är feg
Jag ser inget liv i mig
Men jag är inte riktigt där än
Det är så svårt att kämpa
Att hålla sig kvar
Att vilja stanna och finnas
Det är så lätt att ge upp
Att lova bort sig till döden
Slippa tänka och minnas
Men svårast är att inte veta
inte kunna besluta
Leka med blodet
Knulla med döden
Vara mitt emellan
Så länge jag längtar och älskar
Så lever jag
Då är det ännu inte riktigt slut
Konstgjord andning
Ett fastklistrad fejkleende
Men jag ska försöka hålla ut




Fri vers av DuFårBaraEttLiv
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DuFårBaraEttLiv
DuFårBaraEttLiv