Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken i skyn


Återvändande
tranor trumpetar i skyn
- efterlängtad syn




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 08:30



Bookmark and Share


  UllaBritta
Idag har jag sett tranor på landbacken en härlig syn. Jag skulle vilja se trandansen någon gång.
Hälsningar Ullabritta
2009-04-17

    ej medlem längre
Vilken fin haiku! Härlig allitteration - och rim har du också fått till! Applåd!

Ett tranpar brukar mellanlanda här på åkrarna alldeles utanför vårt hus - oftast på hösten dock. Ibland har de stannat upp till en vecka, strosat omkring där ute, till synes obekymrade om omgivningen - som visserligen är lantlig, men i alla fall! Fantastiskt att se dem på så nära håll.

Ja, visst längtar man efter dessa trofasta vårtecken. Storspoven kommer vilken dag som helst nu ... hoppas de inte blir för besvikna över att det är så mycket snö kvar ...
2009-04-09

    sajo
Ja här i Dalarna där jag bor har tranorna skymtats. De är mäktiga och verkliga vårtecken i skyn.

Gillar din bild.
2009-04-06

    ej medlem längre
ja, tranorna längtar jag efter året runt! finskrivat!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP