Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Live




på kvällens vårkonsert

stod solisten

som en svart silhuette

mot skymningens rampljus



nedanför lyssnade publiken andlöst

på solosång

vacker till tårar

och

oväntad kanon

från tv-antennen längre bort



för att inte skrämma

koltrastarna

gavs naturligtvis inga andra applåder

än hjärtslag



så lyckliga











Fri vers av Alfie M
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 20:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbart bildspråk som skapar en en vacker vår tavla.

Eva
2009-04-05

    Annika J
Jag blev helt fascinerad av ditt bildspråk. Bilden med koltrastarna-suverän.Kanske hade texten vunnit på något skiljetecken?Ett skrivfel på sihuett.
En av de bästa dikter jag läst på länge!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M