Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod

 

nu

blöder våren

ömt

 

vita blommor

 

jag gråter

ljudlös

saknad

 

väntar

nattlig kod

förgäves




Fri vers av Aisha VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-04 23:00



Bookmark and Share


  papessa
så mjukt och smärtsamt och vackert du beskriver starka känslor
2009-04-08

  issac.a.m
Smärtsamt o underbart...
2009-04-06

  Ex¤animo
Det knyter sig i magen på slutet

fin och vemodig
kort enkel
och berörande.

Kram
2009-04-06

    Patrique
Fantastiskt stor i sitt minimala format...Det vilar något sällsamt i denna årstidsförändring...och i dess viskningar försöker vi fånga signaler,uppfatta knappt märkbara förändringars frasande...Fin läsning Aisha !
2009-04-06

  Eva Langrath VIP
Smärtsam längtansfulla ord.

Eva
2009-04-05

  Seasons VIP
Vilken längtan du beskriver... Fint och starkt..
2009-04-05

  annso.fie
Smärtsamma ord.. men som alltid vackert..
2009-04-04

  Sladjana Zubcevic
"jag gråter

ljudlös

saknad



väntar

nattlig kod

förgäves"
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP