Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSLAND


Strandad i gränsland
precis inom räckhåll
för din avvaktande hand

Återhållsam åtrå
drömska fantasier
om eftergivna
utforskande två

Skönhet i ditt hjärta
har du granskat den
bortom sorg och smärta?

Skönhet i din själ
har du känt den
hur livet vill dig väl?

Skönhet i ditt leende
har du upplevt det
med hela ditt sinnes
drömska seende?

Strandad i gränsland
fängslad av ögons smek
eftergivenhet och kärlek
i sällsam sinnlig lek

Skönhet i all sin prakt
så nära att du kan
andas på den
tidlös älskog som du vill
i din takt

I gränslands erotiskt
laddade dimma
kan dina händers smekning
nattens lek förnimma




Fri vers av SeXara
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-05 10:12



Bookmark and Share


  Mona*
Vila och lek i ett.
2009-04-07

  L Patrik W Johansson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=olGPvIZQZBM

bättre länk

Be well,
LPatrikWJ

2009-04-05

  L Patrik W Johansson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=GoBzB3aKD8g

Peter Holm - Syster SeXara...hette den väl ändå inte...

istället för guldstjärna menar jag ;)
en liten hyllningssång till bra skrivare och vän

Be well,
LPatrikWJ

2009-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den nära kära dela
så är det bara det hela!
Då kan inget alls fela!
Det är ju bara kära hela!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara