Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR DET ENKELT

 

 

Gör det enkelt

Lev här och nu

Ett gammalt citat

Så jävla bra

Men om det

Gör för ont

Då att leva

Här och nu

Vad gör jag då

Just nu gör det

För ont att bara leva

Här och nu men jag

Har inget val idag

Inget val imorgon heller

Om jag vill leva

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-05 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen