Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLEN ÄR MIN TAVLA OCH DÄR VILL JAG VARA

 

 

En mycket vacker aprilkväll

Möter mina ögon

Fåglarna kvittrar

Jag tror det nästan

Är tidig morgon

En hel symfoni spelar

Bara just för mina öron

Luften är klar och skön att andas in

Himlen är oändligt vacker så vacker att jag måste brista ut

I min talan jag säger vilken himmel som visar sig för mig

Jag andas suger åt mig färgerna fyller min själ med det sköna

Jag vill ju måla precis den där himlen som går i aprikost och violet

En ljus färg en mörkare färg bildar en tavla för mitt öga

Himlen är en underbar tavla

Ge mig himlen och jag ska aldrig be om nåt annat

I Himlen där ska jag vila 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-05 20:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt att vila i det vackra och naturliga...

en vacker dikt,

applåder!
2009-04-06

  Eva Langrath VIP
En god önskan

Eva
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen