Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer...

 
om allas främsta mål
vore långsiktiga, kärleksfulla relationer
skulle nog alla känna sig värdefulla

men denna tidens normgivare
förkunnar frimodigt att vårt främsta mål
borde vara vårt eget helt privata varumärke

"kämpa för att framstå som betydelsefull
eller ännu hellre någon form av kändis
och låt absolut inte några relationer få stå i vägen"

det är samtidens recept
för känslan värdefull

och känslan värdelös
sprider sig som en präriebrand
 




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 07:13



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ack så sant.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson