Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägring eller ej


Solstrålarna lyste över de långa ögonfransarna som skuggade orden jag älskar dig över de tindrande ögonen


Lyckan som lyste i leendet till karman som bildade en välformad aura


Skrattet som fick änglarna att sita på rad och sjunga med till ljuva stämmor


Hela oasens blickar vilade över fägringen av åtrå och beundran


Harmoniskt togs hand i hand och vandrade med två biljetter till en gemensam resa


En resa till glädje och rus av sinnen som bubblar likt kyld upphälld champagne


Som när ett barn föds så föds flera andra liv, liv som förändras och skapar nya dimensioner


Fägring eller ej, kan även vara en vacker sanndröm…





Fri vers av JNI
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 09:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
"Harmoniskt togs hand i hand och vandrade med två biljetter till en gemensam resa"
så fint liksom...

liv som föds genom att existera tillsammans i kärlek
vackra tankar, vackra ord
2009-04-06

  Sladjana Zubcevic
"Som när ett barn föds så föds flera andra liv, liv som förändras och skapar nya dimensioner


Fägring eller ej, kan även vara en vacker sanndröm…"
Vackert skrivet!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI