Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blir hög på din snygghet

tågstationsvädret frös mina
fingertoppar lila med
lite mörkblå
touch

du påminde mig om att
andas medan du stönade i min
nacke och brände varje cell i
min kropp

fantasin flöt på och vi
förvandlades till röda gestalter efter nittio-
tre sekunder

vi dränkte oss i kärlekste och
vårkänslor





Övriga genrer av greajt
Läst 1503 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-07 16:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sköngosig hetta
2011-02-09

  Sophie Jennifer
Älskar sista 2 raderna! Fantastisk text
2010-10-05

    vilgot hellros
härlig :)
2010-09-19

  Le-a
Fick mig att le :)
2009-04-11

    obscura
men fett bra denna var!
2009-04-11

  Johan Bergstjärna VIP
Skön dikt! : )
2009-04-09

  DC
Vacker dikt som förmedlar och påminner om väldigt härliga känslor.
2009-04-08

    vemod
åh jag älskar titeln

och resten också!
2009-04-08

  Blodros
håller med Ali, andra stycket är kanon!!

en varm text..
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt