Såg och fotade årets första blåsippor idag" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg och fotade årets första blåsippor idag


UPPE I BACKEN DU LYSER SÅ BLÅ

 

 

Uppe i backen där lyser du

Uppe i backen har du vaknat

Uppe i backen har du trängt upp

Uppe ur backen står du där med samma blåa färg

Uppe backen är ett hav med Sippor

Uppe i backen lyser det av blåsippor

Uppe i backen samlas ni blå i små klungor

Älskade blåsippa du är så vacker att se på 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-06 19:24



Bookmark and Share


    Bim
..äntligen,-en blåsippsrapsodi,-tack
2009-04-08

    sajo
Oj vilken härlig text du delar med dig av. Du får ut och fotografera de blå sipporna och sätta in till din text.

Applåder.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen