Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag en våg som återförenades med havet





När jag gick mot öknen

undrade jag om fåglarna

förstår varandras språk


Sedan

såg jag en stor ocean


Den djupa oceanen

blev ren och klar


Jag drunknade i den ...


Jag dog

men ändå

dog jag inte


Nu är jag en våg

som

återförenades

med havet


Från och med nu

kommer det alltid

vara Du

när jag blundar









Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1040 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-04-07 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vågen
oceanen
horisonten
rosen

allt finns
samlat
i
diktjagets hjärta
2009-05-19

  Gisela Nordell
fin kärlek som
uppgår i det hela
som en symfoni
2009-05-01

  Bibbi VIP
Återfödelse?!
2009-04-19

  Michaela Dutius
Berörande och stark som en våg drar orden in läsaren i den dröm som dikten formar
2009-04-08

  JNI
Briljant skrivet ! .. väldigt fint ..
2009-04-07

  issac.a.m
Läser ..blundar..o njuter..
jag tar ett djupt andetag och dyker ner i havet för att skriva på varje våg..
Underbart skrivet!!
2009-04-07

  * Ammi *
"Nu är jag en våg

som

återförenades

med havet"

många tolkningsmöjligheter här! tycker om denna dikt som säger så mkt mellan raderna
kram vännen
2009-04-07

  Alfie M
Jättefint.Tycker om sista stroferna speciellt.
2009-04-07

  Carola Zettergren
Enastående!
2009-04-07

  mare VIP
Ljuva rader.......
2009-04-07

  anits VIP
Så underbart vackra rader
2009-04-07

  Roula O
underbara rader...
2009-04-07

  Cadena
En underbar dikte, Sumeja. Något profetisk i sin ton - och full av hänförelse mitt i det svåra. Den här gillar jag skarpt.
2009-04-07

  Quasimodo
Härlig och fin känsla ger den här !!
2009-04-07

  Eva Langrath VIP
Underbar ord som anar överlåtelse och ny väg.

Eva
2009-04-07

  Ronny Berk
om havet som vågade... beträder öken av sand, svalkande in sin hetta den vackra poesin, finsaker...ja !
2009-04-07

  Cosmic Johanna
En magisk transformation där livet byter form...

vackert Sumeja!
2009-04-07

  Mygg
Så fin!
Kanske förstod du fåglarnas språk :)
2009-04-07

  Eaglemountains VIP
Underbar poesi, så vackert .......
2009-04-07

  Suzy med punkterna
Alltid du när jag blundar, mycket vackert!!!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP