Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag dricker

Jag
dricker sakta

blundar
njuter
lever

fågelsång
jag lever

inte bara existerar

nej
jag lever

här och nu

jag njuter
av det liv som
är
nu.




Fri vers av Desire'e
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 08:51



Bookmark and Share


  Water
Harmoni i denna..inget som drar utifrån eller inifrån
2009-04-07

  Larz Gustafsson VIP
"Sluta existera, sätt igång att leva" (Ebba Grön)
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e