Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig stum

 

Mörkar din syn

med mjuk ögonbindel

medan mina läppar

sluter sig om din mun

Åh älskade

kyss mig hänfört stum

tills jag måste hålla fast

mig i ren svindel

Smeker dina nakna bröst

med en vit fjäder

medan jag faller under

din djupa röst

och min kropp befrias

från för trånga kläder 

 




Fri vers av SeXara
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-07 16:17



Bookmark and Share


    johanni
Vilka härliga rader.
2009-04-09

  Rude Billy
underbar!
2009-04-09

  friheten
vacker skriven
2009-04-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Två och sex
gör att kroppen
blir konvex liksom
sträcks och väcks när
den av den älskade
så där betäcks...
2009-04-07

  L Patrik W Johansson VIP
sitter man vid onlinepokerborden som tidsfördriv betyder första raderna någonting helt annat men läste om den och då förstod jag, ännu en SeXaraism till de Vinkällare i Arkiven du fyller med texter

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara