Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal pågår. Var god vänta.

vi vågar inte lita på
att punkten
innebär den andningspaus
som egentligen finns mellen
oss och framtiden

så vi pratar i rasande fart

och glömmer att det är tystnaden
som skapar melodin




Fri vers av aPorcupine
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 16:49



Bookmark and Share


  Andunelen
Ännu en gång helt fantastiskt. Jag fattar inte hur du lyckas skapa texter som är så enkla, komplicerade och underbara! Helt otroligt och underbart bra skrivet!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine