Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Led mig rätt

 

Jag sätter mig

framför dig

 

Du har sett

mig

 

sådan förr

 

varje gång du

klivit innanför

 

min dörr

 

i hemlighet som

du gjorde förr 

 

Släpp ut ditt hår

sexiga

drömska 

 

sensuella Kvinna 

 

Sätt dig

framför mig

 

lätta på din

urringning

inför mig 

 

det är så vackert

så egendomligt hett

 

ta mina händer

och led dem

dit du vill

 

led mig rätt 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-07 19:27



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Så vackert och sensuellt!
2009-04-08

  L Patrik W Johansson VIP
Jag antar du inte behöver slagruta för att hitta rätt då
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara