Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikträdd




det hänger en dålig eftersmak
i tystnaden
efter dig

är du arg på mig?
jag vågar inte fråga

är jag arg på dig?
jag vågar inte fråga

men jag kan inte få tyst på
de ilskna hjärtslagen

som om någon smäller i dörrar

långt där inne




Fri vers av Alfie M
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 20:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härligt bildspråk, stråk av något sorgmodigt
2009-04-19

  Rockalex
ha ha ha

fartfyllt uttryck
2009-04-14

  Ingmar Hård VIP
de ilskna hjärtslagen och dörrarna som slår därinne är bra.
2009-04-08

  Mr Lindemann VIP
Bra
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M