Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fattig och arg


näsvis och karg

 

 

 

 

det ligger 61 st sms

i utkast

du är verkligen värd

 

att vänta på alla

 

tills dina frågor

vill ha svar

 

 

1 är ett nej och 60

är året jag föddes

 

om du inte förstått det än

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 04:26



Bookmark and Share


  Hans Christian
den här gillar jag verkligen !!!
2009-04-08

  Bjarne Nordbö
Du blir lite vass framåt morgontimmarna.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri