Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönderslagen spegel

I morse

splittrades

min spegel
mot toalett golvet

alltid

har jag hört

sju års olycka
skall
nu komma

men nej

så tänker inte jag
se på mitt liv

jag väljer
själv

jag väljer själv
hur jag vill
se
på mitt liv

liv eller
död

förbannelse eller
välgång

då tror jag faktiskt
att jag utan
tvekan

väljer

välgång.





Fri vers av Desire'e
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 09:49



Bookmark and Share


  Water
valen speglar karma
2009-04-08

    onsdag
men i bland undrar jag om det nog är så ändå
som sägen säger

men vi får hålla gott mod
och hoppas att det inte är så
utan vi lever bra
trots allt...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e