Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Björn och mina andra skeppsbrutna kamrater från det dödfödda kapitel 1...



Hej, Björn! Beklagar det totala nederlaget – 450 litterära mästerverk tycks bara ha försvunnit ut i tomma luften, så ingen borttrollad är ensam. Vem orkar gräva fram någon av dem nu efteråt? Vet du någon annan utom jag som fick fem hjärtan av samtliga kommentatorer? Jag såg att du kommenterat Laila Roths dikter. Jag har också kommenterat dem med en stövel åt kapitel 1.

Det är bara att börja om från början igen...

allt gott till påsken,

(själv firar jag den med mina italienska släktingar i Verona som vanligt,)

hälsningar,

Aurelio




Övriga genrer av Aurelio
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio