Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåt som gör ont

JAG gör ont.

mina fingrar löper amok över tangentbordet och
jag tänker att om jag hade en penna skulle den gå av.
det gör ont när något man gillar går sönder.




DU gick sönder i mina armar. liksom en målning av Dalí
smälte du och rann mellan mina fingrar. du var så varm, trådig, i extas.
om du kunde flyga så skulle du flugit. det var så du sa en gång.

och ur rädslan att förlora mig växte självklarheten.
det du vetat så länge, växte nu sig större och alla tittade.
bläddrade igenom skolkataloger, räknade fräknar i ditt ansikte och alla
visste.

att hon var sjuk.
och det gjorde ont.




Övriga genrer av Doktor Vinter
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 21:08



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Gör ont att läsa, du träffar rätt...in i hjärtat
2009-04-12

  greajt
ojdå...
bra , bien
güt
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter