Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvete, helvete

liv
skapas ur död

och
med kupade händer
över barnets
huvud

skriker mitt hjärta
åt mig

spring
för helvete

innan saknaden
blir
för stor,

spring!




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter