Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'll make it look like an accident

en spricka på läppen
som svider

när cigarettfiltret vilar
mot skåran
i läppen

och jag skrattar

puffar ut hest marlboro skratt
och mina pärlemortänder är röda
blodiga

skinn och köttslamsor
klär mitt skratt
mitt leende

jag darrar fortfarande
lätt
händerna skakar
rivsår i pannan bränner
och högerarmen bultar
från ditt sista försök
att leva

och jag håller i ditt hår
mellan mina fingrar

du såg så bräcklig ut
på golvet
under min klack
skottsår i pannan
bröstet

jag strök din panna
med min magnum
kastade fimpen
i din dödsskrikande
munhåla

målade på ett nytt lager
blodrött
läppstift

och gick




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet