Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Mina andetag är korta

Ska jag orka hålla ut

Vem ska jag vända mig till?

Själen får inte frihet

Räcker denna luft?

Ryck upp mig från detta helvete

Ge mig tillit till vad jag känner




Övriga genrer av flickan i spann
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslor har svårt att ljuga-tolkningen av dem är dock ett svårare kapitel!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann