Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök

Rök från Milan

Rök från eld

Rök från tidig morgon

Rök från kväll

Rök från ingenstans

Jag förnimmer...




Fri vers (Fri form) av flickan i spann
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-16 19:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann