Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Runt hennes hals hänger det ett smycke

Det enda hon bär

Intill sitt hjärta

Munnen är målad i vildaste rött

Själen är som månen

Går endast att skymta i starkt nattljus

Ses i himmel full av stjärnornas prakt...










Fri vers (Fri form) av flickan i spann
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-16 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2015-09-19

  flickan i spann
Tack!!
2015-09-16

    ej medlem längre
Vackert, "Själen är som månen ... Går endast" ... Supervackert!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann