Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedjan

Jag ber
till högre makter
att jag inte ska var ensam
att allt ändå ska ha en mening
att civilkurage ändå är viktigt
att det jag gör idag ger tillbaka
det måste vara så

Jag får stå ut
blickarna skulle vilja döda mig
men jag går rakryggad
jag är stark
jag måste vara stark
det som är rätt är rätt
hög moral
ja, det är så jag vill leva.
Mina barn ska veta att deras mamma är stark
går sin väg
alltid är rakryggad och gjorde det som var rätt.




Fri vers av flickan i spann
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-17 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text fin ton starkt budskap! kram
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann