Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är av vårt eget arv, vår egen uppväxt..


Ego

Jag
mitt eget ego
är mig sig själv närmast
ser ur min synvinkel
även om jag säger att jag ser ur ditt perspektiv
även om jag försöker
ser jag från min erfarenhet..,





Fri vers av flickan i spann
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja och så måste det ju vara att se det från sin egen sanning...
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann