Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30 år emellan..


Respekt o känsla

Du ser mig
Med respekt
Ger beröm
Jag ser dig
Med respekt
Jag ger tillbaka
Vi
Ger varndra
Livets mening
Utan att förvänta oss
Något tillbaka
Tack!<3









Fri vers av flickan i spann
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-16 21:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i nuets stund!
2015-10-19

  Den lilla tänkande
gyllene regeln <3
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann